Sähköposti: info@kiat.fi Puhelin: 020 743 5035

 

Toimintaamme kuuluu osallistuminen rakennushankkeiden eri vaiheisiin. Hankkeen onnistumisen kannalta on hyvä varmistaa jo alkuvaiheessa, että projektia hallitsee asiantuntevat tekijät. Me autamme asiakkaitamme toteuttamaan rakennusprojektin alusta loppuun, jolloin projekti on koko ajan kootusti hallinnassa ja siirtyminen projektin eri vaiheisiin sujuu joustavasti.

Me olemme mukana projektin hankeselvityksestä suunnitteluun, kilpailutukseen, toteutuksen valvontaan ja takuuaikaisiin tarkastuksiin saakka. Olemme tottuneet olemaan mukana eri kokoisissa ja laajuisissa hankkeissa.

Mikäli yrityksenne tiloissa on alkamassa rakentamisen tai muutosrakentamisen toimenpide ja etsitte asiantuntevaa ja luotettavaa valvojaa hoitamaan töiden laadukkaan valvomisen, ota yhteyttä meihin. Haluamme olla auttamassa teitä asiantuntijoina ja varmistamassa, että saatte rakennustyön lopputuloksena sitä, mitä olette tilanneet ja sovitussa aikataulussa. Hoidamme kohteiden laadun valvonnan lisäksi myös hankkeen taloudellista valvontaa, jotta rakennus- tai muutosrakentamistyö pysyy projektille annetussa budjetissa.