UUSI YHTEISTYÖSOPIMUS TUO VAUHTIA TURUN VAHINKOSANEERAUKSEEN

Vauhtia-Turun-vahinkosaneeraukseen

K Kiinteistöasiantuntijat Oy ja Kuivaustekniikka Ryhmä ovat solmineet yhteistyösopimuksen Turun talousalueella.

Kuivaustekniikka Ryhmä on erikoistunut kiinteistöjen tutkimus, ylläpito ja korjausurakointiin. Kuivaustekniikka Ryhmä palvelee lähes koko Suomen alueella. Nyt myös Turussa.

Palvelukokonaisuutemme kattaa kiinteistöjen kunto- ja vahinkokartoitukset, sekä monipuoliset vahinko- ja erikoissaneeraustyöt. Sisäilman ja kosteusvaurioiden erityisasiantuntijoina pystymme auttamaan haastavissakin tapauksissa, unohtamatta muita mahdollisia kiinteistöille vahinkoa aiheuttaneita ongelmatilanteita.

- Olemme erittäin otettuja Kuivaustekniikka Ryhmän osoittamasta luottamuksesta yrityksemme osaamista kohtaan, K Kiinteistöasiantuntijat Oy:n toimitusjohtaja Jarno Salminen toteaa. - Yhteistyösopimus vahvistaa toimintamme kehittymisen. Näin voimme tarjota asiakkaillemme aina ajantasaista ja laadukasta palvelua. Haluamme edistää tällä tavoin oman toimintamme lisäksi koko toimialaa, sillä turvalliset ja terveelliset kiinteistöt ovat meidän kaikkien etu.

- Nyt solmittu sopimus antaa myös Kuivaustekniikka Ryhmälle mahdollisuuden laajentua Turkuun, Kuivaustekniikka Ryhmän toimialajohtaja Valtteri Lappalainen kertoo. Yhteisenä tavoitteenamme on olla Turun alueella suurin kiinteistöjen asiantuntemusta tarjoava yritys.

Vahinkotilanteissa saatte siis kaiken tarvitsemanne avun yhdeltä ja samalta toimijalta. Palvelumallimme pyrkii varmistamaan, että teidän arkenne sujuu vaivattomasti meidän hoitamien vahinkojen osalta. Saatte hoidettua koko vahinkoprosessin yhden toimijan kanssa vahingon selvittämisestä toteutukseen saakka, korkealla ammattitaidolla ja luotettavuudella.

Työskentelemme päivittäin lähes kaikkien vahinkovakuutusyhtiöiden kanssa, hyväksyttynä yhteistyökumppanina kiinteistövahinkojen hoidossa.

Tunnemme vakuutusyhtiöprosessit ja käytämme kaikkien vakuutusyhtiöiden käyttämiä portaaleja päivittäin. Haluamme tarjota asiantuntemuksemme avuksesi vahinkojenhoitoon!

Ota meihin yhteyttä ja kerro tarkemmin siitä, millaista palvelua tarvitset!

Lisätiedot:

Jarno Salminen, puh. 040 761 8319,Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Valtteri Lappalainen, puh. 050 328 8593, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ismo Penttilä, Puh. 050 559 5149 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

K Kiinteistöasiantuntijat Oy:n vahinkokartoittajat MEPS ja In4mo -ohjelman koulutuksessa RKM GROUP Oy:n PKS-toimipisteellä. Harjoituskeikkaa pukkaa puhelimeen.
Kuivaustekniikka Ryhmä on erikoistunut kiinteistöj...
MÄRKÄTILOJEN KOSTEUSKARTOITUS

Samanlaiset artikkelit

 

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Voit kommentoida, jos haluat.
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu tästä
Vieras
29.07.2021

Hyväksymällä sallit pääsyn kolmannen osapuolen tarjoamaan palveluun https://www.kiat.fi/