Palvelut kasvavat Turussa!

Toni-Veiro-01

Toni Veiro on aloittanut aluepäällikkönä Turussa. Aikaisemmin Toni on työskennellyt TurkuTalo Oy:ssä työnjohtajana ja V-S Asbestitutkimus Oy:ssä yrittäjänä. Tonin tehtävänä on tuoda kaikki RKM:n palvelut Turun alueelle. Näistä kerromme jatkossa enemmän.

RKM Group palvelut 

Palvelukokonaisuutemme kattaa kiinteistöjen kunto-, vahinko- ja asbestikartoitukset sekä monipuoliset vahinko- ja erikoissaneeraustyöt.

Sisäilman ja kosteusvaurioiden erityisasiantuntijoina pystymme auttamaan haastavissakin tapauksissa, unohtamatta muita mahdollisia kiinteistöille vahinkoa aiheuttaneita ongelmatilanteita.

Vahinkotilanteissa saatte siis kaiken tarvitsemanne avun yhdeltä ja samalta toimijalta. Palvelumallimme pyrkii varmistamaan, että teidän arkenne sujuu vaivattomasti meidän hoitamien vahinkojen osalta. Saatte hoidettua koko vahinkoprosessin yhden toimijan kanssa vahingon selvittämisestä toteutukseen saakka, korkealla ammattitaidolla ja luotettavuudella.

Työskentelemme päivittäin lähes kaikkien vahinkovakuutusyhtiöiden kanssa, hyväksyttynä yhteistyökumppanina kiinteistövahinkojen hoidossa.

Tunnemme vakuutusyhtiöprosessit ja käytämme kaikkien vakuutusyhtiöiden käyttämiä portaaleja päivittäin. Haluamme tarjota asiantuntemuksemme avuksesi vahinkojenhoitoon!

Ota meihin yhteyttä ja kerro tarkemmin siitä, millaista palvelua tarvitset!

Toni Veiro, puh. 044 735 8136 ja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Torju putken jäätyminen ja vesivahinko

Samanlaiset artikkelit

 

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Voit kommentoida, jos haluat.
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu tästä
Vieras
29.07.2021

Hyväksymällä sallit pääsyn kolmannen osapuolen tarjoamaan palveluun https://www.kiat.fi/