Luotettava haitta-ainekartoitus Kiinteistöasiantuntijoilta

Outi_Rannisto

Me olemme suomalainen & luotettava

K Kiinteistöasiantuntijat Oy on Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa toimiva kiinteistöjen asiantuntijatehtäviin esim. tekniseen isännöintiin, sisäilmaongelmiin ja vesivahinkosaneerauksiin sekä korjausrakentamiseen erikoistunut suomalainen yritys. Meidät tuntee laadukkaasta työstä - se on meille ylpeyden aihe!

K Kiinteistöasiantuntijat Oy asiantuntija insinööri (AMK) Outi Rannisto.

"Olen vahvimmillaan lakien ja säädösten edellyttämissä haitta-ainekartoituksissa"

– "Siirryin K Kiinteistöasiantuntijoihin Isännöinti Warma Oy:n kiinteistöpäällikön tehtävistä. Sitä ennen olen toiminut yrittäjänä Suomen Haitta-ainetutkimus Oy:ssä, projektipäällikkönä Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä sekä työnjohtajana Consti Korjausrakentaminen Oy:llä", kertoo Rannisto.

Teemme nyt Outin vankalla ammattitaidolla niin yrityksille, kuin yksityisillekin lakisääteiset rakennusten asbesti- ja haitta-ainekartoitukset ja yksittäiset näytteidenotot.

Kokonaispalvelut asiakkaamme avuksi - asbestikartoitukset ja energiatodistukset

Vahinkokartoitusten lisäksi teemme tarvittavat purkutyöt, kuivaustyöt sekä korjaus-rakentamisen. Yrityksemme asiantuntijat tekevät myös rakenteiden kosteusmittauksia, haitta-ainetutkimuksia, märkätilavalvontaa, vesieristetarkastuksia, valvontaa, hankesuunnitelmia, sisäilma-kartoituksia sekä kuntoarvioita ja energiatodistuksia.

Uskomme tiimiimme, jonka avulla kasvatamme terveys- ja asumisviihtyvyyttä tänään ja tulevaisuudessa. Lopputuloksena me teemme onnellisia kiinteistöjen asukkaita ja omistajia.

Tutustu meihin www.kiat.fi Puhelin 020 743 5035s-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Harkitseeko taloyhtiö maalämpöön siirtymistä?
Kuinka kiinteistön kuntoarvio tehdään?
 

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Voit kommentoida, jos haluat.
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu tästä
Vieras
31.10.2020

Hyväksymällä sallit pääsyn kolmannen osapuolen tarjoamaan palveluun https://www.kiat.fi/