Kuivaustekniikka Ryhmä on erikoistunut kiinteistöjen tutkimus, ylläpito ja korjausurakointiin.

Kiinteistasiantuntijat-jasentamat-kuivaus-sek-kosteusmittaus-kiinteistss-026704

Palvelukokonaisuutemme kattaa kiinteistöjen kunto- ja vahinkokartoitukset, sekä monipuoliset vahinko- ja erikoissaneeraustyöt. Sisäilman ja kosteusvaurioiden erityisasiantuntijoina pystymme auttamaan haastavissakin tapauksissa, unohtamatta muita mahdollisia kiinteistöille vahinkoa aiheuttaneita ongelmatilanteita.

Vahinkotarkastuksissa noudatamme tiukkaa hygieniatasoa. 


Asiallinen hengityssuojain on koko ajan naamalla ja joka asunnossa on käytössä omat kertakäyttöiset kumihanskat. Asuntoa vaihdettaessa pestään kädet käsidesillä, eikä asunnoissa luonnollisesti kosketella turhaan mitään pintoja. Näin omalta osaltamme huolehdimme siitä, ettei virus leviä.

Uskomme tiimiimme, jonka avulla kasvatamme terveys- ja asumisviihtyvyyttä tänään ja tulevaisuudessa. Lopputuloksena me teemme onnellisia kiinteistöjen asukkaita ja omistajia.

Kartoitustiimiimme kuuluu viisi asiantuntijaa:

Jarno Salminen, insinööri (AMK), PKM, puh. 040 761 8319, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Esko Lahtinen, rakennusmestari, PKM, puh. 050 550 6786, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Juha Virtanen, RKM, puh. 044 735 8137, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Janne Ijäs, insinööri (AMK), puh. 050 557 0107, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Paula Kivimäki, insinööri (AMK), puh. 044 735 8135, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

PKM = pätevöitynyt kosteuden mittaaja, Taitotalo

RKM = Sertifioitu rakenteiden kosteuden mittaaja, Eurofins Expert Services

Vahinkotilanteissa saatte siis kaiken tarvitsemanne avun yhdeltä ja samalta toimijalta. Palvelumallimme pyrkii varmistamaan, että teidän arkenne sujuu vaivattomasti meidän hoitamien vahinkojen osalta. Saatte hoidettua koko vahinkoprosessin yhden toimijan kanssa vahingon selvittämisestä toteutukseen saakka, korkealla ammattitaidolla ja luotettavuudella.

Työskentelemme päivittäin lähes kaikkien vahinkovakuutusyhtiöiden kanssa, hyväksyttynä yhteistyökumppanina kiinteistövahinkojen hoidossa.

Tunnemme vakuutusyhtiöprosessit ja käytämme kaikkien vakuutusyhtiöiden käyttämiä portaaleja päivittäin. Haluamme tarjota asiantuntemuksemme avuksesi vahinkojenhoitoon!

Ota meihin yhteyttä ja kerro tarkemmin siitä, millaista palvelua tarvitset!

Puh. 020 743 5035 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Torju putken jäätyminen ja vesivahinko
UUSI YHTEISTYÖSOPIMUS TUO VAUHTIA TURUN VAHINKOSAN...
 

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Voit kommentoida, jos haluat.
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu tästä
Vieras
24.06.2021

Hyväksymällä sallit pääsyn kolmannen osapuolen tarjoamaan palveluun https://www.kiat.fi/