Kuinka kiinteistön kuntoarvio tehdään?

Jarno-Salminen-Kiinteistasiantuntijat-kertoo-kuinka-PTS--suunnitelma-ja-kuntokartoitus

K Kiinteistöasiantuntijat Oy on Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla toimiva kiinteistöjen asiantuntijatehtäviin esim. tekniseen isännöintiin, sisäilmaongelmiin ja vesivahinkosaneerauksiin sekä korjausrakentamiseen

erikoistunut turkulainen yritys. Teemme kuntoarvioita ja -tutkimuksia sekä 1-vuotis takuutarkastuksia

Liike-, palvelu- ja asuinrakennusten peruskuntoarviot tai korjaustarveselvitykset perustuvat asiantuntijoiden kokemukseen, näkemykseen ja ammattitaitoon. Kuntoarviot antavat tietoa kiinteistön hallinnoinnin ja ylläpidon tueksi. Suunnitelmallisuus mahdollistaa ylläpidon vaatimien huoltojen ja korjausten aikataulutuksen sekä tarkemman ja hallitumman budjetoinnin sekä kunnossapitotarveselvityksen toteutuksen.

Meidän tekemissä kuntoarvioissa on mukana kulloinkin tarkasteltavan järjestelmän osalta LVI, sähkö ja rakenne, oman alansa kokeneet asiantuntijat. Tällöin kuntoarviosta tulee kokonaisvaltaisesti laadukas ja kuntoarvioraportti on varmasti luotettava. Kuntoarvion ei aina ole kuitenkaan oltava juuri tiettyä ohjetta noudattava, vaan sitä voidaan muokata myös asiakkaan tarpeita enemmän kuunnellen, vaikkapa rajaamalla jokin osa-alue pois kuntoarviosta, suorittamalla jokin osa-alue enemmän kuntotutkimuksen muodossa tai yhdistämällä tähän yhteyteen vaikkapa lisänä märkätilakartoitukset. 

Hyvän kuntoarvion avulla huolellien PTS-suunnitelma onnistuu! 

Kuntoarvio toteutetaan KH-kortiston ohjeiden mukaisesti ja raportissa käytetään TALO-nimikkeistöä. Kuntoarvioon kuuluu aina pitkän tähtäimen suunnitelma (PTS-suunnitelma) seuraavalle kymmenvuotisjaksolle, sekä tarvittaessa laajennettu energiataloudellinen tarkastelu.

Asiakkaidemme, yhteistyökumppaniemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Noudatamme viranomaisten määräyksiä ja ohjeistuksia, jotta asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuus varmistetaan hyvää palvelua unohtamatta. 

Kuntoarvio ja huonesistokatselmus 

Huoneistokatselmuksissa noudatamme tiukkaa hygieniatasoa. Asiallinen hengityssuojain on koko ajan naamalla ja joka asunnossa on käytössä omat kertakäyttöiset kumihanskat. Asuntoa vaihdettaessa pestään kädet käsidesillä, eikä asunnoissa luonnollisesti kosketella turhaan mitään pintoja. Näin omalta osaltamme huolehdimme siitä, ettei virus leviä. 


Karanteeniasunnot luonnollisesti jätetään tarkastamatta.


Uskomme tiimiimme, jonka avulla kasvatamme terveys -ja asumisviihtyvyyttä tänään ja tulevaisuudessa. Lopputuloksena me teemme onnellisia kiinteistöjen asukkaita ja omistajia.

Tutustu meihin www.kiat.fi Puhelin 020 743 5035s-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Harkitseeko taloyhtiö maalämpöön siirtymistä?
Kiinteistöasiantuntijat kasvaa ja kehittyy - Rauno...

Samanlaiset artikkelit

 

Kommentit

Ei vielä kommentteja. Voit kommentoida, jos haluat.
Oletko jo rekisteröitynyt? Kirjaudu tästä
Vieras
13.05.2021

Hyväksymällä sallit pääsyn kolmannen osapuolen tarjoamaan palveluun https://www.kiat.fi/